Menu

Ola Salo | Exclusive Dinner Show | 01.04

Jönköping

Elite Stora Hotellet Jönköping
lördag, 1 april 2023 kl:18:30

OLA SALO – EXCLUSIVE DINNER SHOW
Elite Stora Hotellet i Jönköping & MT Live presenterar en stor upplevelse i litet format. En av Sveriges främsta artister, Ola Salo tillsammans med vännen och pianisten Christopher Dominique bjuder publiken på en unik musikafton med intimitet och spontanitet i centrum. Den minimala sättningen ger fullt utrymme för improvisation och infall vilket gör varje föreställning olik den andra.
Ola varvar egna låtar från hela sin karriär med sånger från hans favoritartister och bjuder däremellan på reflektioner och berättelser. Det blir både humor och allvar, tänkvärdheter och galenskap. Missa inte denna chans att få möta denna mångsidiga artist i det mest personliga och avskalade format han någonsin bjudit på.
En unik kväll som inger känslan av att artisten är hemma hos dig i ditt eget vardagsrum. Under kvällen serveras en härlig tvårätters middag av toppklass med ambitionen om att skapa en kväll där smaker, musik och miljö tillsammans fyller sinnena med välbehövliga intryck.
Elite Hotels erbjuder en helhetsupplevelse, en paketering med övernattning i ljuvliga hotellrum där hotellets generösa frukost ingår dagen därpå. Alla som köpt biljett till Exclusive Dinner Show erbjuds en förmånlig rabatt på hotellets ordinarie priser. Länk och information kommer i samband med kvittor.
Medverkande: Ola Salo & Christoffer Dominique
Producent: MT Live AB
Plats: Elite Stora Hotellet i Jönköping

Datum / Tid

lördag, 1 april 2023 kl: 18:30

Plats

Jönköping, Elite Stora Hotellet Jönköping

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

1395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad